BEYOND APPEARANCES 1:1

WAT IS BEYOND APPEARANCES?

De titel zegt het eigenlijk al: wat gaat er in je om, wil je graag laten zien maar blijft verscholen achter een masker?

We zijn allemaal een product van onze opvoeding, van ons familiesysteem. Ergens gaandeweg in ons leven hebben we geleerd om ons aan te passen. Aan te passen aan de norm, de ongeschreven regels. Logisch ook, anders kan een samenleving niet bestaan. Toch is er een verschil tussen aanpassen en aanpassen. Als jij dit leest dan is de kans groot dat je op het eerste gezicht alles voor elkaar hebt. Je ben een onafhankelijke, sterke, zelfverzekerde vrouw. Je hebt of een bloeiende onderneming, een prachtige carrière of je kan er 100% voor je kids zijn. Je hebt een Instagramwaardig leven. Verre reizen, luxe hotels. Een fijne relatie, een mooi gezin en geld genoeg. Voor de buitenwereld lijkt jouw leven perfect: een prachtig plaatje.

MAAR, DIT IS NIETS MEER DAN EEN PLAATJE. UITERLIJK VERTOON EN SCHONE SCHIJN.

VOOR WIE IS BEYOND APPEARANCES GESCHIKT?

Als systemisch coach kan ik helpen bij de volgende vragen:

 • Waarom luistert niemand naar me?
 • Waarom word ik niet gehoord?
 • Waarom ziet niemand wie ik écht ben?
 • Waarom kan ik geen grenzen stellen?
 • Waarom durf ik me niet uit te spreken?
 • Waarom zeg ik altijd ja als ik nee wil zeggen?
 • Waarom voel ik me niet thuis in mijn team/organisatie?

Ik vind het ontzettend belangrijk om te werken met mensen die begrijpen dat duurzame verandering van gewoontes, zoals het doorbreken van je patronen én het vervolgens daadwerkelijk anders gaan doen en volhouden, tijd kost. En commitment.

Daarom doe ik geen beloftes. Ik beloof jou geen gouden bergen. Maar ik kan je verzekeren dat je verandering zult voelen als je oefent en aandacht besteedt aan dat wat je graag wilt bereiken. Dat je vanuit een zelfverzekerd en krachtig gevoel durft te spreken. En dat jij je stem (terug)vindt.

Loes Broen voor jouw communicatiecoaching

HERKEN JIJ IN (EEN AANTAL VAN) DEZE PUNTEN DAN IS BEYOND APPEARANCES VOOR JOU PERFECT :

 • Ik wil me sterk en onafhankelijk voelen
 • Ik wil me minder verantwoordelijk voelen voor alles wat gebeurt.
 • Ik wil me niet steeds aanpassen aan de verwachting van anderen.
 • ik wil mijn leven leiden op mijn voorwaarden zoals ik dat wil.
 • Ik wil meer rust ervaren en me minder opgejaagd voelen.
 • Ik wil beter mijn grenzen kunnen aangeven omdat ik ook belangrijk ben.
 • Ik wil me meer uitspreken omdat ik ook wat te zeggen.
 • Ik wil gehoord én gezien worden omdat ik ook wat te bieden heb.
 • Ik wil meer keuzes maken, waarbij ik trouw ben aan mezelf.
 • Ik wil vanuit mijn eigen kracht keuzes maken.
 • Ik wil niet meer het gevoel hebben dat ik tekortschiet of er niet toe doe, maar ik wil met zelfvertrouwen de dingen doen die ik belangrijk vind.
 • Ik wil me niet meer schuldig voelen als ik voor mezelf kies.

PS: Je gelooft in meer dan je ziet maar je bent allergisch voor zweverig gedoe. Je houdt van nuance in plaats van sterke woorden en je weet dat coaching en het doorbreken van patronen tijd kost. Je zoekt naar een no-nonsens coach die nuchter is en tegelijkertijd het ‘niet weten’ kan omarmen en jouw daarin kan begeleiden.

Loes Broen

‘niets is perfect. maar dicht bij jezelf staan, komt zeker in de buurt.’

AANBOD VOOR BEYOND APPEARANCES

4-7-9 maanden

it’s up to you.

BEYOND APPEARANCES
1:1 traject

Hoe ziet het Beyond Appearances traject eruit?

Jouw leven, leven volgens jouw voorwaarden, vereist moed, een open blik en veel doorzettingsvermogen. In dit traject werken we daarom +/- 9 maanden intensief samen om je patronen te doorbreken én aan begin om nieuwe gewoontes te integreren in je dagelijkse leven waardoor jij jouw leven kan leiden zoals jij dat wilt.

Je krijgt het volgende:

1:1 Deep dive

 • We starten het trajcet met een 1:11 Deep Dive sessie van 2-4 uur in Den Haag of via Zoom. Van tevoren ontvang je een vragenlijst, zodat ik inzicht krijg in jouw huidige situatie. We bespreken waar je vandaan komt, waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wilt. Op basis daarvan maken een plan voor de komende maanden dat richting geeft.

maandelijkse 1:1 coachcalls

 • Elke maand heb je een 1:1 coachingscall van 1,5 uur via Zoom. Deze sessie vullen we in aan de hand van jouw behoeftes op dat moment. Heb je thema dat je in wil brengen in een online opstelling, geen probleem! Liever een praktisch stappenplan? Ook goed. Het draait om jou. En in coaching is niets in beton gegoten maar kijken we naar wat jij nodig hebt.

2 wekelijkse check-in call

 • Iedere 2 weken, hebben we contact met een call van 30 minuten. In deze sessies bespreken we waar je staat, hoe je je voelt na de vorige coach call en of je toekomt aan de oefeningen. Als je een terugval ervaart help ik je om verder te gaan. Als je vastzit, zorg ik met behulp van de juiste vragen dat je weer in beweging komt. Verandering is geen rechte lijn omhoog. Ook als het lastig wordt, ben ik er voor je.

Always on

 • Tijdens het traject kun je al je vragen, emoties en gedachtes met me delen per mail of via WhatsApp. Ik vind dat het mijn verantwoordelijkheid is als coach om je ook buiten de sessies te begeleiden wanneer jij dat nodig hebt. Je mag mij dus altijd inschakelen als je hulp nodig hebt of even iets kwijt moet.

Dit traject is verkrijgbaar vanaf 3 maanden.

BEN JE KLAAR OM JOUW LEVEN OP JOUW VOORWAARDEN TE LEIDEN?

Beantwoord de vragen als je jouw matchcall aanvraagt, dan spreek ik je zo snel mogelijk!

veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering voor dit traject:

4 maanden: 4500,- excl.btw.

7 maanden: 6999,- excl.btw.

9 maanden: 8888,- excl.btw.

Zijn er mogelijkheden om in termijnen te betalen?

Ja. Je kan in 1, 2 of 3 keer betalen.

Voor wie is dit traject geschikt?

Voor die vrouwen die klaar is met zich verstoppen, die haar masker af wil zetten én zichzelf wil laten zien voor wie ze écht is. Voor die vrouw die haar leven (meer) wil leiden op haar eigen voorwaarden.

Wanneer kan ik starten?

Je plant je eerste afspraak na aankoop van de bundel.

Hoe lang duurt dit traject?

4, 7 of 9 maanden. Het kan natuurlijk zo zijn dat er een vakantie tussenzit. Je afspraak schuift dan gewoon op.

Heb je ook een online programma?

Nee. Ik heb geen online programma. Ik geloof dat één van de belangrijkste onderdelen van de kracht van coaching, de begeleiding is. Met een online programma kan ik dat niet bieden.

HEY, IK BEN LOES

Communicatie- en systemisch coach voor vrouwen die méér voor zichzelf willen kiezen. Ik ben jouw go-to expert voor alles wat te maken heeft met het doorbreken van je patronen en je verbale en non-verbale communicatie in je privéleven, je zakelijke leven of je bedrijf.

Voor jezelf opkomen, je uitspreken en je ruimte innemen kan eng zijn, vooral als je niet gewend bent om dat te doen. Het idee alleen al zorgt dat je ongemakkelijk of verward voelt. Misschien probeer je het af en toe, maar heb je het gevoel dat het je behalve een ongemakkelijk gevoel niets oplevert.

Ik help jou met ontrafelen wat daaronder ligt, zodat je in de toekomst jouw leven meer volgens jouw voorwaarden kan leven. Door je patronen zichtbaar en hanteerbaar te maken waardoor je ze kunt doorbreken.