ONLINE OPSTELLINGENBUNDEL

3 MAANDEN

Doorbreek je patronen met de online opstellingenbundel

Loop jij continu tegen dezelfde patronen aan? Stap je steeds weer opnieuw in dezelfde valkuilen?

Als je steeds worstelt met dezelfde thema’s zoals: geen grenzen stellen, jezelf niet uitspreken, geen keuzes durven maken, altijd people pleasen en zoeken naar de goedkeuring van anderen,  bang zijn voor afwijzing. Lees dan even verder.

Wat je ook probeert, het lukt je niet om het anders te doen. En dat is ongelooflijk frustrerend, want het is niet zo dat je het niet probeert.

Het het zorgt ervoor dat je in situaties terechtkomt waarin jij je niet prettig voelt. Denk aan ongezonde relaties of werk waarin je niet echt gelukkig bent. Je hebt het gevoel dat je continu achter de feiten aanloopt.

En heel eerlijk: je bent de regie over je eigen leven kwijt. Je hebt de touwtjes niet meer in eigen handen.

Met de online opstellingenbundel ontrafel jij in 3 maanden de onbewuste dynamieken die jou ervan weerhouden je leven te leiden volgens jouw voorwaarden.

foto bij blog grenzen aangeven

JE HEBT AL VAN ALLES GEPROBEERD

Verschillende coaches, allerlei boeken versleten en misschien wel therapie. Je hebt geprobeerd je problemen op te lossen met mediteren, manifesteren en weet ik het wat.

Maar toch lukt het je niet om definitief af te rekenen met je patronen.

Dat dit je niet lukt, is geen kwestie van gebrek aan wilskracht. Het doorbreken van patronen, is één van de lastigste dingen om te bereiken en kan te maken hebben jouw familiesysteem. In het familiesysteem vind je dynamieken, die zich herhalen in je volwassen leven. Dit gebeurt onbewust waardoor we het meestal zelf niet zien.

Maar rationeel weet je natuurlijk allang dat je gedrag niet effectief en functioneel is. Een (online) opstelling is een krachtige tool om dit eindelijk echt te veranderen.

Dus als je klaar bent met steeds weer in dezelfde valkuilen trappen, tegen dezelfde patronen aanlopen en steeds weer hetzelfde doen terwijl je je nog zo hebt voorgenomen om het anders te doen:

ZET EEN STAP en doe daadwerkelijk eens iets anders.

Weet dat het anders kan

EEN ONLINE OPSTELLINGENBUNDEL IS PERFECT VOOR HET DOORBREKEN VAN DE VOLGENDE PATRONEN:

 • RJe vindt het lastig om keuzes te maken
 • RJe laat te makkelijk over je grenzen heengaan
 • RIk wil me niet steeds aanpassen aan de verwachting van anderen.
 • Rik wil mijn leven leiden op mijn voorwaarden zoals ik dat wil.
 • RJe vindt het lastig om je uit te spreken
 • RIk wil beter mijn grenzen kunnen aangeven omdat ik ook belangrijk ben.
 • RIk wil me meer uitspreken omdat ik ook wat te zeggen.
 • RIk wil gehoord én gezien worden omdat ik ook wat te bieden heb.
 • RIk wil meer keuzes maken, waarbij ik trouw ben aan mezelf.
 • RIk wil vanuit mijn eigen kracht keuzes maken.
 • RIk wil niet meer het gevoel hebben dat ik tekortschiet, maar ik wil met zelfvertrouwen de dingen doen die ik belangrijk vind.
 • RIk wil me niet meer schuldig voelen als ik voor mezelf kies.
Loes Broen voor jouw communicatiecoaching

Wat is een online (familie)opstelling?

Een familieopstelling is een praktische tool en zeer effectieve methode om inzicht te krijgen in dat wat er allemaal onbewust speelt bij jou en in je systeem. Tijdens een opstelling kijk ik naar de vraag en het systeem dat daarbij komt kijken.

Iedereen is onlosmakelijk verbonden met systeem van herkomst. Daaruit kunnen patronen zijn ontstaan, die je belemmeren in je dagelijkse leven. De patronen die zich in het familiesysteem voordoen, blijven zich herhalen totdat ze worden doorbroken. Meer over familieopstellingen lees je op de pagina die al je vragen over familieopstellingen beantwoord.

Tijdens een opstelling worden deze onzichtbare patronen zichtbaar gemaakt waardoor je het écht kunt zien. Dat maakt ze beter hanteerbaar.

Tijdens een familieopstelling ervaar je hoe het is om op jouw eigen plek in het systeem te staan. Rationeel is het vrijwel niet te bevatten of te verklaren wat je voelt en ziet maar na een opstelling voel je je lichter en vrijer dan ooit tevoren.♡ 

WAAROM EEN ONLINE OPSTELLINGENBUNDEL?

Jij neemt jouw eigen plek in

Door écht jouw eigen plek in te nemen, sta jij steviger en krachtiger in het leven. Je voelt je energieker, kan beter je grenzen aangeven en durft te kiezen voor jezelf.

Jij kiest meer voor jou

Je gaat (meer) je eigen pad volgen, ongeacht wat anderen daar mogelijk van kunnen vinden.

Je krijgt fijnere relaties

Doordat je méér jezelf kunt en durft te zijn, is het makkelijker om je te verbinden met anderen. Jij weet wat je waard bent en de mensen om je heen ook.

Je leert accepteren wat er is

Doordat je inzicht krijgt in je systeem, zul je zien voelen dat niet alles te controleren valt en dat dingen soms zijn zoals ze zijn. Dit geeft je rust.

Je kan beter je grenzen aangeven

Je leert NEE zeggen en je grenzen aangeven. Zodat jij meer tijd over houdt voor wat belangrijk is voor jou.

Je durft je uit te spreken

Door je grenzen aan te geven, zeg je ’tot hier en niet verder’. De volgende stap is je uitspreken. Wat wil jij nou echt?

OPSTELLINGENBUNDELS OM UIT TE KIEZEN

FAMILIEBUNDEL

 • je kan bijv. de relatie met je vader of moeder onderzoeken, de relaties met broers/zussen, maar ook vragen zoals waarom voel ik me zo boos/verdrietig/onrustig. Of waarom kan ik geen grenzen stellen.

WERKBUNDEL

 • wat is jouw positie in je team, waarom heb je het idee dat je nergens past, hoe kan het dat je geen klanten krijgt, waarom gaat die promotie steeds aan je voorbij? Dit zijn enkele voorbeelden van vragen die je in kunt brengen.

RELATIEBUNDEL

 • waarom kan ik geen relatie houden? Ik heb moeite met de ex van mijn partner. Waarom blijf ik maar denken aan die ene liefde? Mijn partner snapt me nooit, hoe kan dat? We lopen altijd tegen dezelfde issues?

GEZONDHEIDSBUNDEL

 • waarom heb ik geen energie? Hoe kan het dat ik altijd zo moe ben? Waarom reageer ik zo heftig op sommige dingen?

'Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd het te herhalen.'

werkwijze online OPSTELLINGENBUNDEL - 3 mnd

Het mooie van deze bundels is dat je dieper in kan gaan op de thema’s die al langer spelen en dat je ze vanuit verschillende perspectieven gaat ontdekken.

Je kiest een van de vier bundels:

1. De start

We starten de 3 maanden met een 1:11 Deep Dive sessie van 2 uur via Zoom. We bespreken waar je vandaan komt, waar je tegenaan loopt en waar je naartoe wilt. Op basis daarvan maken een plan voor de komende maanden dat richting geeft.

2. iedere maand

Elke maand heb je een 1:1 online opstelling van +/- 1,5 uur via Zoom. Deze sessie vullen we in aan de hand van jouw behoeftes op dat moment én de 30 min. check-in call die je iedere 2 weken met me hebt.

3. Twee-wekelijkse check-in

Iedere 2 weken, hebben we contact met een call van 30 minuten. In deze sessies bespreken we waar je staat, hoe je je voelt na de vorige coach call en of je toekomt aan de oefeningen. Als je een terugval ervaart help ik je om verder te gaan. Als je vastzit, zorg ik met behulp van de juiste vragen dat je weer in beweging komt. Verandering is geen rechte lijn omhoog. Ook als het lastig wordt, ben ik er voor je.

4. Tijdens de 3 maanden

Tijdens deze 3 maanden kun je elke maand, aansluitend aan je opstelling twee weken lang al je vragen, emoties en gedachtes met me delen per mail of via WhatsApp. Meestal gebeurt er veel na een opstelling en ik vind het belangrijk dat je dan bij mij terechtkunt.

BEN JE KLAAR OM JOUW LEVEN OP JOUW VOORWAARDEN TE LEIDEN?

Zet een stap en doe het eens anders.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Vorig jaar ben ik in contact met Loes gekomen om mijn communicatie op video te verbeteren. Ik hoorde dat ze was gestart met online familie opstellingen. Dit was voor mij een onderdeel wat ik al langer aan wilde pakken en wist dat Loes me hierin zou kunnen helpen.

Wat ze in deze sessie heeft bereikt heb ik in mijn 41 jaar nog nooit eerder bereikt rondom mijn valkuilen en waar dit vandaan komt.

Ze raakte me en ik weet nu wat er moet gebeuren om van mijn valkuilen weer mijn kracht te maken.

ERIK EVERAERTS

My Healthy Habits

Ik heb onlangs een online opstelling gedaan, waarbij ik aangenaam verrast was over het effect en de inzichten. Het heeft mij echt een spiegel voorgehouden over een specifieke situatie waar ik steeds in vastliep. Loes is een hele fijne facilitator die echt ruimte geeft om zelf aan te geven wat je fijn vind en wat je nodig hebt. Zeker een aanrader!

INGE MANDERS

Marqetinge

Mijn vraag voor een online opstelling bij Loes was ‘ik heb moeite met grenzen aangeven’. Toen wij de opstelling deden bleek al snel dat er een grotere behoefte de aandacht vroeg. Er vielen, door het zien van de opstelling, meer stukjes op z’n plek.

We hebben een groot familietrauma aangekeken voor zover dat voor nu, in een online opstelling, kon. Loes begeleidde mij op een warme en prettige manier door de opstelling heen. Haar fijne stem en rustige en duidelijke manier van communiceren voelde goed. Loes nam ook de tijd om de opstelling op een goede manier af te sluiten terwijl we door de tijd heen waren.

Ik ben erg blij dat ik mijn ‘vraag’ aan Loes heb gesteld. Er is voor mij meer duidelijk geworden dan dat ik zelf had kunnen bedenken. Het mag nu zakken en landen.

DESIREE POST

veelgestelde vragen

Wat is de investering?

De investering voor een bundel is 997,- excl.btw.
Ben je geïnteresseerd in meer dan 1 bundel? Neem dan contact met me op.

Zijn er mogelijkheden om in termijnen te betalen?

Ja. Je kan in 1, 2 of 3 keer betalen.

Voor wie is dit traject geschikt?

Voor iedereen die zijn/haar leven (meer) wil leiden op haar eigen voorwaarden. En eindelijk de patronen die steeds terugkomen echt wil doorbreken.

Wanneer kan ik starten?

Je plant je eerste afspraak na aankoop van de bundel.

Hoe lang duurt dit traject?

Een bundel duur 3 maanden. Maar natuurlijk kan het zo zijn dat er bijv. een vakantie tussenzit. Je afspraak schuift dan gewoon op.

Heb je ook een online programma?

Nee. Ik heb geen online programma. Ik geloof dat één van de belangrijkste onderdelen van de kracht van systemisch werken, de begeleiding is. En met een online programma kan ik dat niet bieden.

HEY, IK BEN LOES

Communicatie- en systemisch coach voor vrouwen die méér voor zichzelf willen kiezen. Ik ben jouw go-to expert voor alles wat te maken heeft met het doorbreken van je patronen én je verbale en non-verbale communicatie in zowel je privéleven als je zakelijke leven.

Grenzen stellen, jezelf uitspreken en je plek innemen kan eng zijn, vooral als je niet gewend bent om dat te doen. Het idee alleen al zorgt dat je je ongemakkelijk of verward voelt. Misschien worstel je zelfs met een gevoel van verlies van controle over je eigen leven. En heb je een diepe behoefte om gehoord en gezien te worden.

Laat me je helpen om te ontrafelen wat hieronder ligt zodat jij jouw leven meer volgens jouw voorwaarden kan leven. Door je patronen zichtbaar en hanteerbaar te maken kan je ze doorbreken.