Reviews

ECHTE MENSEN. ECHTE ERVARINGEN.

Ik kan je wel vertellen waarom grenzen stellen, jezelf uitspreken en jouw communicatie zo belangrijk is in je werk en je privéleven. Maar je vindt ‘social proof’ vast geloofwaardiger. Daarom vind je op deze pagina een reviews van écht mensen, met échte bedrijven, en échte levens. De geanonimiseerde reviews staan hier dus niet bij.

review Lian
review Miriam
Loes is een hele fijne coach en facilitator! Ik deed met haar een online opstelling om een blokkade in mijn bedrijf weg te ruimen. Zestelde precies de juiste vragen, waardoor ik ineens een nieuw perspectief kreeg op mijn probleem en het weer kon gaan ‘stromen’.

Ik vond het heel bijzonder om te merken hoe we zo snel tot een diepere laag kwamen, daarnaast is ze gewoon ook een ontzettend leuk mens. Dankjewel Loes!

NICOLINE SMALBRAAK

Loes is een hele fijne coach en facilitator! Ik deed met haar een online opstelling om een blokkade in mijn bedrijf weg te ruimen. Zestelde precies de juiste vragen, waardoor ik ineens een nieuw perspectief kreeg op mijn probleem en het weer kon gaan ‘stromen’.

Ik vond het heel bijzonder om te merken hoe we zo snel tot een diepere laag kwamen, daarnaast is ze gewoon ook een ontzettend leuk mens. Dankjewel Loes!

NICOLINE SMALBRAAK

Ik heb onlangs een online opstelling gedaan, waarbij ik aangenaam verrast was over het effect en de inzichten. Het heeft mij echt een spiegel voorgehouden over een specifieke situatie waar ik steeds in vastliep. Loes is een hele fijne facilitator die echt ruimte geeft om zelf aan te geven wat je fijn vind en wat je nodig hebt. Zeker een aanrader!

INGE MANDERS

Marqetinge

Mijn vraag voor een online opstelling bij Loes was ‘ik heb moeite met grenzen aangeven’. Toen wij de opstelling deden bleek al snel dat er een grotere behoefte de aandacht vroeg. Er vielen, door het zien van de opstelling, meer stukjes op z’n plek.

We hebben een groot familietrauma aangekeken voor zover dat voor nu, in een online opstelling, kon. Loes begeleidde mij op een warme en prettige manier door de opstelling heen. Haar fijne stem en rustige en duidelijke manier van communiceren voelde goed. Loes nam ook de tijd om de opstelling op een goede manier af te sluiten terwijl we door de tijd heen waren.

Ik ben erg blij dat ik mijn ‘vraag’ aan Loes heb gesteld. Er is voor mij meer duidelijk geworden dan dat ik zelf had kunnen bedenken. Het mag nu zakken en landen.

DESIREE POST

Loes kan aan de hand van een korte video jou een uitgebreide analyse geven over je taalgebruik, je lichaamstaal en feedback geven over de video angle, kwaliteit van de opname etc. Ik heb de tips in mijn nieuwe cursus meteen kunnen toepassen, erg fijn! Loes weet duidelijk waar ze mee bezig is.

NATHALIE SCHITTEKATTE

Snuggles & Dreams

Loes neemt de tijd voor je en biedt een luisterend oor. Ze vraagt op de juiste punten door en geeft fijne adviezen. De taalscan maakt de coaching van Loes uniek en leert je vanuit een andere invalshoek naar jezelf te kijken. Je krijgt inzicht in wat je echt zegt. Ik raad Loes zeker aan!

ANNEMIEKE VAN DER ZWAN

HR-adviseur

Waaaauw Loes, wat heerlijk om zo specifiek en uitgebreid feedback te krijgen! Te gek om te merken dat dingen waar ik eerder mee bezig ben geweest inmiddels helemaal ‘eigen’ zijn!

Ik vond het heel waardevol om te lezen. Door zo duidelijk te formuleren waar je precies naar kijkt, maakt het me heel bewust van alle componenten die meespelen. Mocht ik dan een keer minder tevreden zijn over mijn eigen videomateriaal, dan kan ik ook weer makkelijker gericht kijken wat ik kan verbeteren en hoe ik dat kan doen.

Ik ben echt een klein beetje ontroerd.

ANNE ERMENS

Zangles, workshops & voice-over-werk

Loes is een echte expert op het gebied van communicatie! Door haar videoanalyse geef ik met nog meer vertrouwen een masterclass. Als SEO-coach praat ik regelmatig voor grotere groepen, maar toch speelden de zenuwen nog weleens op. De scherpe blik en opbouwende feedback van Loes hebben ervoor gezorgd dat ik veel krachtiger kan communiceren en weet welke positieve invloed bepaalde ’trucjes’ hebben op de kijkers.

Samenwerken met Loes is een aanrader voor iedereen (ondernemer of niet) die sterker en vol zelfvertrouwen wil communiceren, zowel verbaal als non-verbaal.

GABRIËLLA VAN ROSMALEN

De SEO-School

De taalscan van Loes is duidelijk en gestructureerd. Ze haalt aan wat is besproken en koppelt dit aan mijn onbewuste overtuigingen. Ik herken mijzelf hier volledig in. Het is leuk om dit inzicht op deze wijze te krijgen. Iets wat je in je onbewuste doet en verder niet bij stil staat. Daarnaast zie ik nu welke woorden ik vaak gebruik en hoe ik overkom qua non-verbale communicatie. Erg interessant om te lezen! Ik hoopte vervolgens op tips om hier wat langer bij stil te staan. En die volgden ook. Kortom, Loes houdt je de spiegel voor op een andere manier.

ANGELA VERHOEVEN

Adviseur bedrijfsvoering

I noticed a big change after our meeting . I am taking much MORE space … 🙂 I am laughing because I saw the change in the week after, especially on the road and on the street… like I was taking the place on the road, taking the place on the sidewalk 🙂 It was pretty strange to see this change to a certain degree. I feel much more at peace with the situation with my sister. I feel more rooted if I may summarise.. more solid too. I felt a change, a positive one.

Thank you for your help!

SANDY COURTOIS

Loes is duidelijk en er valt zeer makkelijk en goed mee samen te werken. Dankzij haar SEO advies staat mijn bedrijf zichtbaar op de eerste pagina van Google, zonder het gebruik van advertenties.

BERNARD VERSTEEGH

Osteopathie Versteegh

De samenwerking met Loes betreffende ons SEO-vraagstuk is zeer prettig en succesvol verlopen. Loes is kundig, stipt, betrouwbaar, een snelle denker en komt met goed en zeer creatieve oplossingen!

HELLEN DE LANGE

Slabbers De Lange

De video analyse van Loes was echt een eye-opener. Ze analyseerde zonder oordeel wat er in beeld gebeurt, super fijn! Communicatie vind ik altijd vaag klinken maar Loes maakt het heel concreet. Een praktische tip was bijvoorbeeld om de recht voor de camera te zitten ipv met een hoek.

Dankjewel Loes!

ILSE VAN BRUGGEN

Automatiseringsexpert

In de videoanalyse van Loes heb ik feedback gekregen op hoe ik overkom op video en ik heb tips en tricks gekregen voor verbetering. De tips en tricks lees ik door wanneer ik nieuwe video’s opneem zodat ik mijn boodschap nog beter overbreng op video.
Deze analyse was een fijn duwtje in de rug om mijn videomateriaal te verbeteren en zo meer waarde te creëren voor mijn coach cliënten.
SOFIEKE DE JONGE

Life Coach, CSJ health

review Rianne

Super leuk om onze videoanalyse te lezen. Dit was een van de video’s waar we het minste blij mee zijn en dan toch dit horen is erg leuk!

We nemen je tips mee bij alle nieuwe opnames!

LANDA PENDERS

Spirituele Fotograaf & Facilitator, Sacred School

Loes heeft een sterk observerend vermogen. Zij is in staat om in korte tijd in te zien waar het probleem ligt en kan vervolgens op constructieve wijze jou in laten zien welke punten je tegenaan loopt en hoe deze te veranderen. Ze is toegewijd, enthousiast en kan goed motiveren. Een consult bij Loes Broen is een must voor iedere vrouwelijke young professional die heldere communicatie nastreeft en zich beter wil profileren.

MEREL VAN ANDEL

Arts

Oei, wat ben jij scherp zeg! Dit was een van mijn best besteedde uur van dit jaar. Je legt zo makkelijk bloot wat er speelt. Hier kan ik wat mee. Die focus op communicatie is erg interessant vooral ook omdat je daar verder nooit echt over nadenkt.

VANESSA

Overheid

Loes heeft gevoel voor humor en is eerlijk zonder een oordeel te vellen. Na een gesprek met haar blijven haar woorden hangen. Ze zijn voor mij helpend om tot beslissingen te komen. En om mijn gedachtes in een ander perspectief te zien.

Als je op zoek bent naar een coach die je laat zien wat je echt zegt, dan raad ik Loes absoluut aan.

SANDRINE PETERS

Integration Refugee Specialist

Ik dacht altijd dat ik zoveel mogelijk moest zeggen om een onderwerp goed uit te leggen maar ik wist niet dat je met korte en actieve zinnen veel meer bereikt. Mensen geboeid houden is namelijk net zo belangrijk als de inhoud en je wil dat het aankomt!

Super fijn dat Loes mij o.a. dat inzicht heeft gegeven!

ROXANNE DIXON

Heel veel mooie feedback gehad van Loes op mijn video voor mijn cursus. Ondanks dat het nog een proefvideo was heb ik heel veel aan haar tips en tricks en pak ik deze er bij iedere video opnieuw bij. Dankjewel Loes.

TALITHA VAN DE VOORDE

review anke

Super fijn dat Loes mijn video heeft geanalyseerd, hierdoor kan ik mijn boodschap nog beter overbrengen zodat mijn potentiele klanten het ook op de juiste manier ontvangen. Bedankt Loes!

SAMANTHA DE BRUIN

Ondernemer in de zorg

Hoi Loes, wauw wat een mooi werkboek heb je gemaakt. Ik heb nog niet eerder nagedacht over de relatie tussen grenzen aangeven en me uitspreken. Maar dit maakt mij een hoop duidelijk. De oefeningen wilde ik eigenlijk niet doen maar juist door alles op te schrijven zie je veel beter wat er gebeurt. Dankjewel daarvoor. Ik heb ook direct je eguide gekocht en ik denk nog na over je radicale grenzen programma :))
ANNA

Loes heeft mij ontzettend goed geholpen door mijn video te bekijken en feedback te geven. Zo was ik me er niet van bewust hoe vaak ik verkleinwoorden gebruik (wat afbreuk doet aan mijn verhaal) en heb ik geleerd hoe belangrijk het is om de camera op ooghoogte te hebben.

Heel waardevol en echt een aanrader 🙂 Dankjewel Loes!

DAPHNE MEDEMA

Gezondheidscoach Daphne